Reserveren

Reserveren

Let op: voor het reserveren geldt een bloktijd van 2 uur.

Wil je het Kabouterpad bewandelen? Dan kun je dit voor of na je reservering in het pannenkoekenrestaurant doen, de duur van het het bewandelen van het Kabouterpad is ongeveer 3 kwartier (incl. leuke opdrachtjes). De opdrachten zijn vooral erg leuk voor kinderen van +/- 2 t/m 7 jaar. Het Kabouterpad is rolstoel- en buggy toegankelijk, dus een leuk uitje voor het hele gezin.

Reserveren gaat gemakkelijk en snel via het reserveringssysteem, via de reserveer knop op onze website kun je een boeking plaatsen. Je ziet direct of er nog een tafel beschikbaar is op het door jouw gewenste tijdstip, op het terras of in het restaurant.

Wil je alleen het Kabouterpad bewandelen? Reserveren hiervoor is niet nodig. 

Openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 20:00 uur (maandagen gesloten) en in het weekend van 10:00 tot 20:00 uur.

RESERVEREN:
– Aan een tafel mogen max. 4 volwassenen plaatsnemen, tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar, dan mogen er meer mensen aan een tafel.
– Kom je met een groep uit verschillende huishoudens, vermeldt dit dan even in het opmerkingenveld bij de reservering.
Reserveer ook voor kinderen onder de 12 jaar.
– Reserveren voor meerdere huishoudens kan, dit geef je aan in de reserveringstool (“uit hoeveel huishoudens bestaat het gezelschap?”). Wij zorgen voor naastgelegen tafels.
– Je reserveert altijd voor een bloktijd van 2 uur.
– Toegang tot het terrein is alleen mogelijk wanneer er een reservering is gemaakt.

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij het Kabouterbos!