Spookjestocht 2023

SPOOKJESTOCHT: Sneeuwwitje en de magische appel
Sneeuwwitje is samen met de zeven dwergen in het Kabouterbos. Vier dwergen hebben zo’n trek in eten, dat zij een hapje van een appel nemen. Maar… Er is één probleem! De heks heeft de appels in magische appels veranderd en iedereen die een hapje neemt, verandert in een spookje of raakt in een diepe slaap… De dwergen kijken elkaar aan: tot hun grote schrik zijn ze in spookjes veranderd! Ze willen het snel aan Sneeuwwitje vertellen, maar zij ligt in een diepe slaap… Kom jij de dwergen en Sneeuwwitje helpen?!

Let goed op! Er is maar één manier om de dwergen en Sneeuwwitje te helpen om uit haar slaap te ontwaken.

WAT GAAT ER GEBEUREN?
Kom verkleed in de mooiste/engste/stoerste verkleedkleren! Met je lampion (zelf meenemen!) ga je het Kabouterbos in en laat je onderweg alle spookjes die je tegenkomt goed schrikken!

WAT IS ER NOG MEER?
Er zullen standjes staan waar hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn bij een gezellig kampvuur.

DATA EN TIJDEN SPOOKJESTOCHT:
27 oktober tussen 12:00 – 20.00 uur
28 oktober tussen 12:00 – 20:00 uur

Tip spannendheidsgehalte!

Bovenstaande leeftijden en tijdstippen zijn richtlijnen, ieder kind is anders, dus we raden aan om als ouder dit zelf in te schatten.

WAT ZIJN DE KOSTEN?
De bijdrage is €5,50 per persoon; per kind en volwassene voor het Spookjespad met echte acteurs. De Spookjestocht is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen.

VIP-ARRANGEMENT:
Jullie worden als echte VIPS ontvangen in het restaurant met een griezelig drankje. Daarna eten jullie een spannend 3-gangen menu, waarna jullie de spookjestocht lopen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET VIP-ARRANGEMENT?
Volwassene: € 31,- p.p.
Kinderen (2 t/m 12 jaar): € 21,- p.p.

Houd rekening met een tijd van 2 uur voor het eten en drinken in het restaurant.

DATA EN TIJDEN VIP-ARRANGEMENT
27 oktober tussen 12:00 – 20:00 uur
28 oktober tussen 12:00 – 20.00 uur

RESERVEREN:
Wil je tickets kopen voor de Spookjestocht of reserveren voor het VIP-Arrangement? Ga dan naar: https://www.kabouterbosdronten.nl/reserveren/

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij het Kabouterbos!