Valentijnsdag

Valentijnsdag 14 februari 2023

Op dinsdag 14 februari zullen wij speciaal geopend zijn om de liefde te kunnen komen vieren met je vader/ moeder/ vriend/ vriendin/familie/kinderen of ander geliefd persoon tijdens een romantische brunch of een sprookjesachtig diner bij Het Grote Kabouterbos.

UITGEBREIDE VALENTIJNSBRUNCH (incl. koffie/thee*) (VANAF 11:00 UUR)

Jullie kunnen komen genieten van een heerlijke shared brunch met zowel koude als warme hapjes geserveerd op een royaal gevulde plank en etagères. Op de plank vindt je diverse soorten luxe sandwiches, een soepje, hartige hapjes en zoete lekkernijen.

UITGEBREID VALENTIJNSDINER (incl. drankjes*) (VANAF 16:00 UUR)

Jullie kunnen komen genieten van een heerlijk shared diner met o.a. een ambachtelijk broodje met heerlijke smeersels en een goed gevulde etagère met koude en warme tapashapjes zoals een trio van pannenkoekjes. En natuurlijk mag het pannenkoekje de Zoete Liefde niet hier niet bij ontbreken. Om de avond goed af te sluiten kunnen jullie genieten van een grand liefdesdessert gemaakt door onze liefdeskabouter.

Prijzen:

Volwassenen brunch (12+): € 19,95,- p.p. Volwassenen diner (12+): 35,- p.p.

Kinderen: 2 t/m 4 jaar € 12,- p.p. en 5 t/m 12 jaar € 16,- p.p.

Inclusief:

* Het Valentijnsdiner is inclusief een glaasje bubbels, diner, tafelwater en 1 keer koffie/thee en een presentje voor de dames. * De Valentijnsbrunch is inclusief 1 keer koffie of thee en een presentje voor de dames.

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij het Kabouterbos!